Kombi 1,8TSI + ksenony , wyświetlacz Maxi , czujnik deszczu , składane lusterka z ściemnianiem , podgrzewane fotele przód , klima auto.
Proszę o pomoc w wyborze pilne !
Zwiń
X
-
To ja się podepnę pod temat . Jak już pisałem za jakieś 2 miechy mam zamiar zamówić coś takiego :
- Octavia kombi 1,8 TSI Elegance : alarm fabryczny ( nie wiem czy warto dokładać te 200 zł żeby mieć funkcje przechyłu?) , kolo zapasowe stalowe, Sunset ( jeśli dobrze pamiętam to jest to za 600 zł przyciemnienie szyb z tylu), nie wiem co daje podwójna osłona przeciwsłoneczna za 200 zł..No i może pakiet biznes jak będzie w promocji. Ogólnie wiadomo chciałbym jeszcze i ksenony i parę innych gadżetów ale chciałbym się tez zamknąć w 80 tysiącach już ze zniżkami od forumowych dealerów .
Ogólnie straszny metlik w glowie mam im blizej zakupu..Jezdze po salonach ogladam inne autka..Ostatnio nawet Nissan Quaskai mi sie spodobal..Jetta jest w podobnej cenie co octavia..No ogolnie sporo ladniejszych aut jest niz octa ale rozsadek podpowiada ze jednak skodzianka..No i ten silniczek 1.8 TSI .Renault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Flachanie wiem czy warto dokładać te 200 zł żeby mieć funkcje przechyłu?)
Zamieszczone przez Flachanie wiem co daje podwójna osłona przeciwsłoneczna za 200 zł..
Zamieszczone przez FlachaOstatnio nawet Nissan Quaskai mi sie spodobal
Ja bym razł O II 1.8 TSi elegance ora zdodatkowo: metalic, ksenony, podwójną oslonę przeciwsłoneczną, czujnik deszczu ze ściemniajacym się lusterkiem wstecznym, podgrzewane przednie fotele, stalowe koło zapasowe.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Ja bym razł O II 1.8 TSi elegance ora zdodatkowo: metalic, ksenony, podwójną oslonę przeciwsłoneczną, czujnik deszczu ze ściemniajacym się lusterkiem wstecznym, podgrzewane przednie fotele, stalowe koło zapasowe.Renault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
kazek103 - jeżeli te dwie stówy to dla Ciebie nic - zamawiaj. Dla mnie wywalenie 200 PLN-ów na taki "bajer", to jak dołożenie kilku stów do napisu "Octavia" na desce rozdzielczej. Gdyby ta podwójna osłona kosztowała 50 PLN-ów, wtedy można by się zastanowić... A tak pieniądze można wydać rozsądniej, np. na ozdobną końcówkę tłumikaDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazek103Kombi 1,8TSI + ksenony , wyświetlacz Maxi , czujnik deszczu , składane lusterka z ściemnianiem , podgrzewane fotele przód , klima auto.
Co do ksenonów, jak w mojej nie mam, ale jechałem z kumplem który ma FL z ksenonem i powiem że to jakiś dramat w porównaniu do Audi.ORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233
ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025
ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FlachaFlame czyli wedlug ciebie ksenony sa nie warte swojej ceny w Octavi?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Też rozważałem te ksenony raz byłem za innym razem rezygnowałem.
Co do Audi myślę że są tam bi ksenony to jest inna najnowsza technologia oświetlenia ,
W Audi górna półka porównywalne ksenony montują w Superbie.
Ksenony w Octavi działają tylko jako światła mijania , drogowe (długie) ksenon + żarówka ,
Nie mam doświadczenia w ksenonach , koledzy doradzili że są warte dołożenia 3300 ,
w tym wątku ktoś napisał że od kont ma ksenony nie używa drogowych.
[ Dodano: Wto 28 Lut, 12 10:40 ]
Fajna sprawa 17" , ale musiałem osiągnąć jakiś kompromis z powodu przekroczenia budżetu.
Po za tym dożo wyższe ceny ogumienia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazek103W Audi górna półka porównywalne ksenony montują w Superbie.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazek103Nie zwróciłem na to uwagi , mogą mi założyć ksenony bez sprysków?
[ Dodano: Wto 28 Lut, 12 10:47 ]
Zamieszczone przez kazek103I jak to się przekłada na eksploatację takich świateł ?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zgadza się , te dodatki w poszczególnych modelach są tak zestrojone żeby wyciągnąć jak najwięcej kasy.
Moja konfiguracja została wyceniona na 80k w tym jeszcze lakier metalik i fabryczny hak holowniczy z adapterem o których nie wspomniałem.
[ Dodano: Wto 28 Lut, 12 10:50 ]
Przestraszyłem się i pomyślałem jak to przełoży się na eksploatację ksenonów bez spryskiwaczy. :lol:
Komentarz
-
Komentarz